Supporter worden van de Maryam Foundation ?

Word supporter!


De stichting is voor haar hulpprojecten gedeeltelijk afhankelijk van particuliere donaties. Als supporter ondersteun je de Maryam Foundation financieel. Zo worden wij in staat gesteld om verschillende hulpprojecten uit te voeren en maatwerk te leveren. Op die manier maak je het voor ons mogelijk om een glimlach te toveren op het gezicht van een kind met kanker. Als supporter van de Maryam Foundation wordt jij onderdeel van ons team!

Voor slechts €35,- per jaar kun jij al supporter worden van de Maryam Foundation. Dat is omgerekend minder dan 3,- euro per maand. Een klein bedrag dat zonder twijfel een grote impact heeft. Want met jouw steun kan de stichting de basis leggen voor toekomstige hulpprojecten. Alles wat daaruit voortkomt draagt ook jouw stempel.

Open en transparant

De supporters van onze stichting zullen persoonlijk door ons op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten die wij opzetten voor onze doelgroep. Zo weet jij precies wat wij met jouw ruimhartige donatie doen, en op welke wijze jouw steun bijdraagt aan de verbetering van de (levens)omstandigheden en het welzijn van kinderen met kanker.

Overtuigd? Word nu supporter en zorg  voor een glimlach op het gezicht van een kind met kanker. Maar er is meer. De eerste 25 supporters van de Maryam Foundation ontvangen een persoonlijk welkomstcadeau!

Donatie kan via het onderstaande formulier 

Donatie

Persoonlijke informatie

Met vriendelijke groet,

Lotfi Belhachmi

Voorzitter – Maryam Foundation

————————————————————————————————

Voor meer info stuur een e-mail met uw gegevens naar info@maryamfoundation.nl

ING: NL31 INGB 0007 6012 55

BIC: INGBNL2A 0007 6012 55

T.A.V Maryam Foundation –  #ikwilsupporterworden

Maryam Foundation

Contact gegevens

Radarstraat 1

2525KC Den Haag

info@maryamfoundation.nl

Andere Projecten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.