DutchEnglishFrench

Supporter worden van de Maryam Foundation ?

De Maryam Foundation is opgericht door een gezin waarvan de dochter Maryam Belhachmi op zevenjarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. 

De vele uitdagingen waarmee dit traject gepaard ging zouden nóg zwaarder zijn geweest als de steun en hulp van hun dierbaren er niet was geweest. 

Dit feit heeft hen aan het denken gezet en geïnspireerd om de Maryam Foundation in het leven te roepen. De stichting heeft als doel om kinderen met kanker en hun gezinnen te ondersteunen, in de breedste zin van het woord. 

De Maryam Foundation heeft haar eerste stappen gezet in Marokko. Momenteel worden maandelijks vijf kinderen die strijden tegen deze heftige ziekte en hun ouders financieel ondersteund, iets wat echt nodig is. In Nederland zijn er samenwerkingen met het Prinses Maxima Centrum te Utrecht voor mentale religieuze(Islamitische) begeleiding voor kinderen en ouders die hier behoefte aan hebben. Hiernaast is het een doel om EL-IED-feestjes te organiseren voor de Islamitische kinderen op de verschillende afdelingen binnen dit oncologisch Centrum in Utrecht.

Steun ons met ons doel om het voor deze strijdertjes het leed iets te verzachten.

Volg ons op Social Media

Doneren

Donatie

Persoonlijke informatie

Betalingsinformatie

Maryam Foundation

Contact gegevens

Radarstraat 1

2525KC Den Haag

info@maryamfoundation.nl

Andere Projecten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.